torstai 19. heinäkuuta 2012

Lilin lelut


Lili on tyypillinen villakoira, se on vilkas ja leikkii paljon. Tämä tupsu oli  ihana ja hän katsoi meitä moneen kertaan, että saako hän sen.Frisbee on jännä lelu, kun sen saa kaulaan. Ensin sitä heitetään ja sitten sitä purraan kaulassa. Mutta kaikista kaikista paras lelu on tämä pallo. Se on siksi niin hieno, kun Lili on varastanut sen mökkinaapurin pihasta. Siinä on jännittävä vieraan koiran haju. Viime syksynä Lili sen toi pihaan ja hautasi koko talveksi omenapuun juurelle. Keväällä hän kaivoi sen esille ja siitä lähtien se on ollut PARAS. Se otetaan joskus mökille, joskus jätetään sinne ja nyt se on kotona.

Laitan Lilille aina kauhaan vettä, kun hän tykkää juoda luonnon vettä, siis sadevettä tai kuralätäkkövettä. Moni muukin on näköjään ollut janoinen.

5 kommenttia:

 1. Lili on saanut palloon nyt omat hajut. Ihana kiharapää. Minusta on alkanut vasta nyt vanhana tulla kiharapää. Ei kylläkään suvun ainoa, monilla näyttää olevan, mutta miksi vasta nyt vanhana??
  Näyttää vekkulilta koirulilta, tykkääkö vieraista vai haukkuuko heidät nurkan taakse :-D

  VastaaPoista
 2. Lili-veitikka on oikea ilopilleri, siinä on teille iloa pitkäksi aikaa ja varastettu lelu on maailman parasta. Kumma, kun vettä on jokapaikassa, niin silti astiat keräävät kutsumattomia juomavieraita... aina ei onnistu :)

  VastaaPoista
 3. Lilli on kyllä ihana! Ihan sieluni silmillä näen Lilin palloaan hautaamassa:)))) Ja kyllä se niin on, että varastettu lelu ja kuravesi on ihan parasta. Sen tiesi mun Perämieskin.

  Lilille raps raps!

  VastaaPoista
 4. Hauskaa, että Lili muisti pallon pitkän talven jälkeen:) Meidän koirat ei ole koskaan haudannut mitään, Luru kyllä kaivelee multaa silloin tällöin.

  VastaaPoista
 5. Suloinen Lili osaa iloita kesästä. Leikit ei lopu kesken, eikä varmaan leikittäjätkään. Aika ei käy pitkäksi Lilin seurassa.:-)
  Kimalaiskuoriainen on tehnyt virhe arvioinnin ja pulahtanut veteen.

  VastaaPoista